X
GO
da-DKkl-GL
SIK
Nyheder 2020

Pressemeddelelser, udtalelser og andre informationer.
 

Nyhedsarkiv 2019
Nyhedsarkiv 2018
Nyhedsarkiv 2017
Nyhedsarkiv 2016
Nyhedsarkiv 2015

 


Prisen på forsyning af fyringsolie i Ilulissat
3. april 2020 • SIK's formand skriver et åbent brev til landsstyret med opfordring til, at Polaroil gives mulighed for at byde ind på udbringning af fyringsolie til husene.


Hvad lønkompensation betyder for lønmodtagerne
24. marts 2020 • SIK-formanden informerer lokalafdelingerne og tillidsrepræsentanterne om den hjælpepakke der er blevet etableret i forbindelse med corona-krisen.


Ikke fornuftigt at fyre sig selv
20. marts 2020 • Med corona-epidemien står vi en krisesituation, som giver store udfordringer for vores samfund. Det betyder også, at alle må hjælpe til og vise samfundssind og solidarisk holdning, så flest mulige kommer igennem den kommende periode på bedste vis.


SIK’s sekretariat er midlertidigt lukket for besøg
19. marst 2020 • For at være med til at formindske risikoen for spredning af coronavirus, er SIK’s sekretariat i Nuuk lukket for besøg indtil videre. 


Når man får stillet opgaver man normalt ikke udfører
18. marts 2020 • Meddelelse fra SIK's formand til hovedbestyrelsen, lokalafdelingerne og tillidsrepræsentanterne.


Opfordring vedrørende corona
16. marts 2020 • Til orientering for alle enheder i organisationen, herunder tillidsrepræsentanterne, er følgende e-mail sendt ud: Vi vil i dag lægge nedenstående opfordring ud på SIK’s hjemmeside og Facebook.


Udsættelser på grund af corona
13. marts 2020 • SIK’s ledelse har i samråd med hovedbestyrelsen besluttet at tage advarsler om corona-virussen alvorligt og gøre hvad der står i fagforbundets magt for at være med til at begrænse spredningen af virussen.


Repræsentantskabets møde og et tillidsrepræsentantkursus udsat på grund af corona
12. marts 2020 •  Repræsentantskabsmødet planlagt til den 26. marts udsættes til efteråret 2020. Tillidsrepræsentantkursus med deltagelse fra hele landet er udsat indtil videre.


Tre lokalafdelinger omdannet til klubber
5. marts 2020 • SIK’s lokalafdelinger i Ittoqqortoormiit, Narsarsuaq og Saqqaq er blevet til klubber.


Kortfilm om det at være sikkerhedsrepræsentant
4. marts 2020 • Den korte videofilm skal gerne være opmuntrende for dem, der allerede er i gang som tillidsrepræsentanter, og for dem der er tilbageholdende med at lade sig vælge som sådanne.


Vellykket lynaktion for at få flere medlemmer
19. februar 2020 • Tillidsrepræsentanter i Ilulissat satte sig ved indgangene til tre supermarkeder og skaffede 15 nye medlemmer af SIK i løbet af halvanden time.


Lige løn for lige arbejde
23. januar 2020  Det ser ud til at politiet, som arbejder her i landet og politiet, som arbejder i Danmark, og som også bliver aflønnet af staten, nu får lige løn. Det blev meddelt at det samme er gældende for de ansatte i anstalterne for domfældte i Danmark og her i landet.


Ny pjece for tillidsrepræsentanter
22. januar 2020  ”Til tillidsrepræsentanter” er titlen på en ny pjece fra SIK. Den er udformet som et brev med information, råd og tilskyndelser til de tillidsvalgte.