X
GO
da-DKkl-GL
Pressemeddelelser, udtalelser, tekst og billeder om begivenheder m.v.
Nyhedsarkiv 2017 Nyhedsarkiv 2016    Nyhedsarkiv 2015

 

 

Lufthavne og arbejdskraft
25. september 2018  Med naturlig interesse har lønmodtagerorganisationen SIK nu i længere tid fulgt diskussionerne om lufthavnsprojekterne og de politiske begivenheder i den forbindelse.


Arbejdernes lønninger og lufthavnsprojekterne
25. september 2018  I disse dage er der overenskomstforhandlinger mellem SIK og de offentlige arbejdsgivere om løn og arbejdsvilkår.


Kursusseminar om arbejdsgange
29. og 30. maj 2018  Repræsentanter for lokalafdelingerne og alle i SIK’s sekretariat holdt et fælles kursusseminar om samarbejde i organisationen, administration og arbejdsgange.


Havets rigdomme er hele samfundets ejendom
30. maj 2018 Ledere af SIK’s lokalafdelinger, der er samlet i Nuuk i disse dage, har bemærket, at Naalakker­sui­soq for Finanser er kommet i tvivl om, hvorvidt en forhøjelse af det skattemæssige personfradrag skal gennemføres fra næste år.


Opmuntringspriser til fagforeningsfolk
2. maj 2018  Traditionen tro uddeler SIK i forbindelse med arbejdernes internationale kampdag opmuntringspriser til et par medlemmer af fagforbundet, ligesom der er kåret en ”Årets Lokalafde­ling”.


SIK-formandens 1. maj-tale
1. maj 2018 Arbejdernes internationale kampdag bliver i dag fejret med optog og taler. Læs her forbundsformand Jess G. Berthelsens tale i Forsamlingshuset i Nuuk.


Valgflæsk for bestemte faggrupper
22. april 2018  Det er splittelse af arbejdere og hele samfundet at sige styrkelse af børnefamilier, men kammeratligt giver pædagogerne lønforhøjelse alene, som det er tilfældet i Inuit Ataqatigiits valgkampagne - og betegne pædagogerne som de mest hårdtarbejdende i samfundet, når vores medlemmer er de som arbejder mere hårdt.


At kunne træde frem og tage en opgave op
10. aprii 2018  SIK Ungdoms kursus i præsentationsteknik og fremgangsmåder i organisationsarbejdet startede i dag.


Repræsentantskabsmødet i 2018
3. april 2018  SIK's Repræsentantskabsmøde i 2018 kommer til at ske den 19. april i Hotel Hans Egede, Nuuk.


Sekretariatet lukket for henvendelser hver onsdag
1. marts 2018  For at få bedre tid til at arbejde med sager for medlemmerne, vil SIK's sekretariat fremover være lukket for personlige og telefoniske henvendelser hver onsdag.


De kan skifte os alle ud hvis de vil
19. februar 2018 SIK mener, det er på tide på vegne af hele landet at spørge, hvordan vi ønsker vort land skal se ud om 30 år. SIK's formand begrunder spørgsmålet i denne pressemeddelelse.


Endnu en gang kinesere
9. februar 2018  SIK's formand giver folk noget at tænke over: Hvordan vil erhvervsfiskerne mon se på det, hvis SIK opfordrede til, at man tilkaldte kinesiske fiskere, som kunne indhandle, således at vores medlemmer kan få arbejde?