X
GO
da-DKkl-GL
SIK
Kagedyst i Qeqertarsuaq

 

Sammenkomst for medlemmer, familie og andre interesserede.

 

Dette her er ikke en nyhed, da det er et opslag fra slutningen af oktober i 2017. Men det er af vedvarende interesse, da det er et eksempel på, hvordan en SIK-lokalafdeling har gjort for at samle medlemmer af arbejderforeningen, deres familier og andre interesserede til en uformel og fornøjelig aften.

Opslaget har følgende overskrift: ”Invitation til kagebagningskonkurrence – Er du glad for at bage? Så kan du deltage i en dyst.”

I invitationen står der videre:

”SIP Qeqertarsuaq laver kagekonkurrence for sine medlemmer, deres medlemmer og for andre interesserede. Aftensamværet, som starter med fællesspisning, sker i Medborgerhuset [dato] [tid]. Når kagerne er blevet serveret som dessert, bliver den lækreste kage udpeget af aftenens deltagere. Og vinderen vil modtage en præmie.t

Vil du deltage i kagebagningskonkurrencen, skal du tilmelde dig senest [dato] [tid]. SIP Qeqertarsuaq vil gerne sørge for materiale. Tilmelding sker til [tre navne og deres mobiltelefonnumre] Tilmeld dig ved at ringe eller ved at sende sms.

Arrangør: SIK

Nærmere program for aftenen følger senere.”

 

 
 


 

Øger medlemsinteressen

På spørgsmålet om, hvordan det gik med den aften, svarer formanden for SIP Qeqertarsuaq, Anda Kristiansen:

Der var stor interesse for kagekonkurrencen. Det var tydeligt, at den skabte opmærksomhed blandt den lokale befolkning i Qeqertarsuaq omkring det faglige organisationsarbejde. Der er folk, der sætter spørgsmålstegn ved nytten af at være fagforeningsmedlem. Men deltagelse i kagekonkurrencen hjælper dem til at se, hvordan de selv kan være med i forskellige fællesaktiviteter.

Siden er der lavet et par lignende sammenkomster, senest i forbindelse med den årlige generalforsamling den 4. juni 2018. Og medlemsinteressen er tydeligt blevet større.

SIP Qeqertarsuaq var i de foregående år lige ved at stoppe som forening. Aktiviteterne i lokalafdelingen begrænsede sig til 1. maj-arrangementer og de ordinære generalforsamlinger.

Antallet af fremmødte til generalforsamlingen i SIP Qeqertarsuaq i 2018 var nåede helt op til 35, og der kunne endda være flere, eftersom flere meldte, at de desværre ikke havde mulighed for at komme.

 

 


Siden oprettet: 19-07-2018