Skip to content

Ny ansøgningsperiode for SIK’s Feriefond

Online ansøgningsformular er lanceret. Information til SIK’s lokalafdelinger og tillidsrepræsentanter.

SIK skal herved gøre opmærksom på, at materiale til ansøgning til Feriefonden for 2022 nu foreligger i hjemmesiden www.sik.gl for ansøgningsperioden fra 1. maj til 1. august. Som noget nyt er der to måder at vælge imellem for at ansøge til feriefonden:

  1. Der er nu en online ansøgningsformular. Det vil sige, at man kan indtaste sin ansøgning direkte på hjemmesiden. Når man har udfyldt formularen, og har klikket på ”Send”, kommer der på skærmen en bekræftelse på, at ansøgningen er modtaget af SIK’s Feriefond.
  2. Alternativt kan man vælge den traditionelle måde, hvor der er en ansøgningsblanket til udskrivning på papir. Blanketten udfyldes og afleveres til den lokale afdeling af SIK eller sendes direkte til feriefonden pr. e-mail.

Det skal bemærkes, at der er en vejledning med nærmere oplysninger om vilkår i forbindelse med ansøgning om en feriefrirejse. Denne vejledning er at læse såvel i hjemmesiden under ”Feriefonden” som på side 2 i den ansøgningsblanket, der kan udskrives.

Vær i den forbindelse specielt opmærksom på, at man ikke længere kan søge om både Danmarksrejse og Grønlandsrejse. Man kan kun søge om én feriefrirejse, til enten Danmark eller til en destination i Grønland (det er for at forenkle administrationen af de flere tusinde ansøgninger, der plejer at indkomme). Desuden kan man ikke søge ferierejse i et år, hvor man alligevel kan få den i kraft af, at éns ægtefælle eller samlever har ret til feriefrirejse.

Dette link fører til siden med ansøgningsblanketter: https://sik.gl/da/om-sik/fondene/feriefonden/