Skip to content

SIK holder 1. maj næsten som i ”gamle dage”

Fagforbundet SIK har sidste år på grund af de strenge restriktioner i forbindelse med corona ikke kunnet invitere til traditionelt 1. maj-arrangement i Nuuk med optog og efterfølgende forsamling med taler. Men i år er der bedre muligheder.

Med de lempede forsamlingsbegrænsninger kan SIK og fagforbundets lokalafdeling NSIP denne gang indbyde til et optog i midtbyen startende kl. 13.00 fra torvet Amisut. Derefter er der kaffemik, taler m.v. i Katuaq’s forhal indtil kl. 16.00. 

Indendørs-arrangementet her vil dog fortsat være underlagt den begrænsning, at der ma­xi­malt må tillades adgang for 50 procent af det antal personer, som lokalet er godkendt til af brandmyndighederne.

Men med et program indeholdende taler af SIK-formand, lokalafdelingsformand og politiske ledere samt underholdning og sang lægges der op til en begivenhed, der næsten er ligesom før corona’en.

Lokalafdelingerne rundt omkring i landet bestemmer selvfølgelig selv, hvad de vil gøre den dag, bare de respekterer anbefalingerne i corona-situationen og begrænsningerne for offentlige indendørs-arrangementer.

Nærmere oplysninger kan fås ved henvendelse til Estrella Mølgaard Thomsen, SIK, tlf. 32 21 33.

Klik her for at hente programmet for 1. maj-arrangementet